2021-2022

Euro Master IDA Heerlen

Paasactiviteit Vlinders, Flowers en Cheetahs.

IDA National Master Djimmers Moelingen

HopHop DallieDallie FietFiet let’s go!

Toernooi Blue Motion 13 maart

DSP uitjes

Eerste uitjes van 2022 voor de flowers en de junioren.

Toernooi IDA Moelingen 13-02-2022

Het derde toernooi voor de meeste, maar het eerste toernooi voor onze Flowers en Dynamites. Een aantal mooie resultaten: Flowers 1, Cheetahs 2, Chiquitas 3, Shadows 1, Diamonds 2, Dynamics 2, Dynamites 1.

Toernooi IDA Moelingen 19-12-2021

Tweede toernooi van het seizoen, helaas konden niet alle groepen meedansen. Maar wat waren we weer blij om erbij te zijn. Op naar 2022!

Toernooi IDA Moelingen 21-11-2021

Happy to be back!🥰 Afgelopen zondag was het zover allereerste toernooi na een lange pauze. Wat hebben we weer genoten van alle dansers! 🤩Ook mochten we een aantal prijzen mee naar huis nemen🥇🥈🥉

Presentatiemiddag 2021

Zondag 7 november was het dan weer zover. Dance Spirit Partij Presentatiemiddag. Wat hebben wij weer genoten van alle dansers en dansen. We willen graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan deze mooie dag.

Bruiloft trainster Daphne en Cerdy

Vlaggetjes, slingers en ballonen! Want wij mochten deze bijzondere dag bijwonen! 🤵🏼‍♂️👰🏼‍♀️ Afgelopen week werd onze trainster Daphne verrast door onze dansers bij het gemeentehuis. Wat een feest om dit te doen! 

We wensen jullie een leven lang vreugde,
liefde en geluk toe. 💙🤍

Partijer daag 2021

Ons eerste optreden na een lange tijd in eigen dorp. Wat was het fijn om nog eens op de bühne te staan. Deze dag werd er een mix aangeboden van de Shadows, Chiquita’s en solo’s.

Danskamp 2021 Voeren

Danskamp 2021 stond in het teken van de 70s. Gekke kleding, gekke danspassen en alles keihard meezingen. Tijdens dit weekend hebben we samen gedanst, gezongen, gewandeld, spelletjes gespeeld en nog veel meer. Op naar een top dansseizoen met al onze dansers.

Teamdag 2021

Na lang wachten was eindelijk het moment aangebroken dat we weer samen met alle dansers een dagje plezier konden beleven. In groepjes hebben de dansers een speurtocht gelopen en een aantal spelletjes gespeeld. Wat waren we blij weer allemaal lachende gezichten te zien!