Trainsters

Onze trainsters zijn verantwoordelijk voor alle dansen. Samen zorgen zij voor de dansen van onze solo’s, duo’s en groepen.

Daphne Spee

Ik ben Daphne, 31 jaar oud en woonachtig in Simpelveld. Al vanaf het prille begin ben ik trainster bij Dance Spirit Partij. Als 4 jarige ben ik zelf begonnen met showdansen en vanaf mijn 8ste levensjaar werd garde dansen mijn grote passie. Ik heb zelf jarenlang met heel veel plezier gedanst en mag mijn passie nu als trainster overbrengen op mijn dansers. Het mooiste aan lesgeven vind ik de samenwerking tussen trainster en danser. Samen met de danser werken aan hun dansniveau en samen alles eruit halen wat maar kan!

Kelly Göbbels

Ik ben Kelly, 21 jaar.
Sinds 2010 ben ik lid van Dance spirit partij. Ik ben begonnen met dansen in de garde en show groepen. Een jaar later ben ik de uitdaging aangegaan om solo te dansen, en sinds 2 jaar dans ik ook garde duo, dit doe ik nog steeds met heel veel plezier! Als trainster wil ik mijn passie voor dansen overbrengen op anderen. Ik vind het belangrijk om tijdens een training een goede balans te vinden tussen het oefenen van de dansen met acrobatiek in combinatie met gezelligheid.

Daphne Severens

Ik ben Daphne, 19 jaar.

Ik ben sinds 2009 lid van Dance Spirit, maar danste van te voren al 4 jaar solo garde. Sinds 2009 ben ik begonnen met garde en show groepen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier!

Ik ben sinds 2016 tevens trainster bij de vereniging en train de aller kleinsten. Ik vind het belangrijk dat de training in teken staat van nieuwe dingen leren en plezier hebben in het dansen. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gewerkt aan synchroniciteit en afwerking.
Kortom op training zijn er genoeg nieuwe dingen te leren en wordt er met plezier gedanst

Demi Koerts

Wordt nog aangewerkt!

Iris Hollands

Wordt nog aangewerkt!

Ylanick Habets

Wordt nog aangewerkt!