2018-2019

Euro Masters te Moelingen

Op 11-5-2019 was het weer de afsluiting van het seizoen. De Euromasters vinden plaats. Dit jaar in Moelingen georaniseerd door DG Djimmers.

1ste plaats: Diamonds, Britt, Kyenna, Meike & Joran, Dianamics, Dynamites

2de plaats:  Chiquita’s, Aukje, Lynn, shadows, Imke, Kelly, Dana&Laura

3de plaats: Cheetas

 

Nederlands Kampioenschap te Mechelen 28-4-2019

 

Op 28-4-2019 hebben de National Masters plaatsgevonden in Mechelen. Er werd gestreden voor de titel:
NEDERLANDS KAMPIOEN

10 jarig jubileum uitje 13 april 2019

 

Op 13 april 2019 heeft Dance Spirit haar 10-jarig jubileum gevierd met haar Dansers. Na een intensieve workshop Break Dance (en menig spierpijn ten gevolge) was het de beurt aan een uurtje springen bij Space Jump (spierpijn neemt alleen maar toe). Na een korte adempauze bij Happy Italy, werd de dag afgesloten met een sessie Bowlen (ter compensatie van de spierpijn in de benen, nu toevoeging aan de armen).

 

6de kwalificatietiernooi Paradise Dancers Landgraaf

Het laatste kwalificatie toernooi van dit seizoen heeft plaatsgevonden in de Minli Hallen te Landgraaf. Het toernooi is georganiseerd door de Paradise Dancers te Landgraaf.

5de kwalificatietoernooi Blue Motion te Moelingen

Op 31 maart waren wij te gast in  Moelingen voor het 5de en voorlaatste kwalificatie toernooi.

 

 

4de kwalificatietoernooi Dance Spirit Partij te Mechelen

Op 17 maart 2019 is door Dance Spirit Partij weer het 8ste internationale danstoernooi georganiseerd. Dit danstoernooi had een speciaal tintje om het 10 jarige bestaan van Dance Spirit Partij te vieren.
In een bomvolle zaal in Mechelen, waren meer als 100 dansen ten uitvoering gebracht, met mooie resultaten voor onze vereniging.
Dank aan alle mensen welke hebben meegewerkt om dit toernooi mogelijk te maken. Dames en heer proficiat met de behaalde resultaten.

3de kwalificatietoernooi Girls@d!ance te Hückelhoven

 

Op 10 maart waren we te gast in Hückelhoven (DE) bij Girls@d!ance voor het 3de kwalificatie toernooi.

Tweede kwalificatietoernooi Blue Motion 27-1-2019

 

Het tweede kwalificatietoernooi georganiseerd door Blue Motion Eindhoven, in Mechelen heeft plaats gevonden op 27-1-2019, met dank aan Claudia !

Eerste kwalificatietoernooi Moelingen 9-12-2018

Het eerste kwalificatietoernooi is weer een feit. Op 9-12-2018 waren weer op bezoek bij de Djimmers te Moelingen.

10 Jarig Jubileum Dance Spirit Partij

Het 10 jarig jubileumjaar van Dance Spirit Partij is aftrap met een spetterende presentatie middag  op 18-11-2018. Bij een zeer goed gevulde zaal, werden alle dansen van 2018-2019 gepresenteerd aan het publiek. Alvorens te starten met de dansen zijn de jubilarissen gehuldigd. Na de presentatie werd de middag feestelijk afgesloten door Sven Ohne Girls, of was het deze keer met Girls???
Dank aan alle personen welke deze geweldige middag hebben mogelijk gemaakt, en de personen welke zorg hebben bijgedragen aan het bestaan van deze vereniging.
Voor de foto’s klik op de foto hiernaast!

 

Danskamp 2018

Het nieuwe seizoen is begonnen met het traditionele danskamp op 1 juni 2018. Dit jaar met een dropping met foto opdrachten. Dit heeft geleid tot hilarische foto’s en filmpjes welke wij onze volgers niet willen onthouden. Veel plezier met het bekijken van de foto’s en filmpjes.